Gezondheidsproblemen behandelen en voorkomen

De kracht van indringende infraroodwarmte

UITGEBALANCEERD EMISSIESPECTRUM - Onze infraroodstralers zijn speciaal ontworpen met de juiste veilige verhoudingen tussen IR-A, IR-B en IR-C voor het creëren van optimale wellness ervaringen.

VIDEO - Animatiefilm over de ergonomische infraroodstraler

Een groot deel van de energie van de ergonomisch gevormde volledig spectrum infraroodstraler, die diep doordringt in de huidlagen, genereert een zogenaamde dieptewarmte. U ligt ontspannen in de ergonomische zetel terwijl de bloedsomloop wordt bevorderd, rugproblemen en spierspanning worden verlicht, gewrichtspijn wordt bestreden, en huidproblemen worden verzacht.

Infrawave Relax Lounge

Process Step2

Gepatenteerde & ergonomsiche infraroodstraler

De infraroodwarmte van de full spectrum straler voelt niet alleen erg comfortabel en aangenaam aan, maar heeft ook een verzachtend effect op pijn. Onderzoek heeft aangetoond dat infraroodlicht spierpijn en andere pijnen effectief verzacht. De aangename warmte die het infraroodlicht genereert, dringt diep door in uw huid, en helpt de bloedcirculatie stimuleren en uw spieren verwarmen. Hierdoor worden uw spieren zachter en ontspannen zij zich.

Infrawave Relax Lounge

S-curve & techniek

De formule achter het succes is onze gepatenteerde full spectrum infraroodstraler, op basis van de S curve, die naadloos aansluit op de anatomie van het lichaam. De rug wordt volledig van boven tot diep in de onderrug ondersteund langs de contouren van het lichaam. In tegenstelling tot de infraroodcabine met een rechte rugleuning kent de Infrawave Relax-lounge maar liefst zes ondersteunende vlakken die bijdragen tot een ontspannende houding.

Infrawave Relax Lounge
Process Step3

Process Step4

Rugklachten - 20% van de bevolking heeft last van zijn rug

Van alle gezondheidsklachten komt rugpijn, na hoofdpijn, het meest voor. Bij mensen jonger dan 45 jaar vormen rugklachten zelfs de meest voorkomende reden tot ziekteverzuim. De infrawave Relax-lounge met comfortabele en esthetische zetels is als een oase van ontspanning en kan bijdragen tot verlichting bij rugklachten.

Raadpleed de brochure

Blijven er vragen over? Wilt u een dealer adres bij u in de buurt?