Infrawave model RR-133 PENTAGON

RR-133 Pentagon - 133x133x201

Infraroodcabine voor 2-3 personen. Vervaardigd uit origineel Canadees redcederhout (PEFC).Perfecte afwerking en compleet geleverd met alle nodige accesoires. Voorzien van de nieuwste techniek. Met de geavanceerde electronische besturing heeft u alles onder controle - intensiteit en temperatuur. Via de keuzeschakelaar op de infraroodstraler behuizing schakelt u tussen full-spectrum of magnesiumoxidestralers.

Aromatherapie

Uiterst doordacht! De warme lucht van de infraroodstraler verwarmd het glazen aromaschaaltje. Voeg etherishe aromaolie toe aan een bodempje water en de hele cabine is vervuld van een ontspannende geur.

Process Step1

Process Step2

Electronische besturing

De Infrawave infraroodcabine is voorzien van een geavanceerde besturing. De infraroodstralers zijn dimbaar waarmee u de intensiteit van de infraroodstraler kunt regelen. De infraroodstraler voor de kuiten/onderbenen is schakelbaar. Tijd en temperatuur is instelbaar en afleesbaar. Alles onder controle!


Afstandsbediening opbergplek

Altijd netjes opgeborgen en binnen handbereik. Afstandsbediening voor de kleuren lichthterapie.

Process Step3

Process Step4

Aansluiting soundsystem

De Infrawave is voorzien van een aansluiting voor uw MP3/iPod of Smartphone. Via het soundsysteem en 2 ingebouwde speakers kunt u heerlijk genieten van uw favoriet muziek.

Vervaardigd volgens uw specificaties

De hele Infrawave serie kan qua maatvoering volledig aan uw wensen worden aangepast voor een geringe meerprijs. Smaller - breder - dieper - hoger - schuin dak - onder de trap - op zolder? Vraag uw dealer voor meer informatie.

Europese productie

Kies voor de Infrawave. Dan gaat u voor uniek, stijlvol, en duurzaam vakwerk, geproduceerd in Europa. In tegenstelling tot de Infrawave komen de meeste aangeboden infraroodcabines uit China. De Infrawave wordt geproduceerd volgens strenge Europese normen. Een garantie voor kwaliteit en service.


Berekening maatwerk


Infrawave modellen